keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Marttojen kesä

Tovi vierähti kun en päässyt mukaan marttailemaan, mutta nyt kun pääsin niin raportoidaan samantien :)

Pidimme lähinnä palaveria tulevasta kesästä. Kinahmon marttojen kesään kuuluu mm. kesäteatterin kahvitusta ja näyttelyä!

15.6. Virkistämme vanhuksia kehräkodilla ja luvassa on makkaranpaistoa ja yhteislaulua. Sadevaraus!

22.6.-14.7.2013 Martat hoitavat teatterilla kahvitusta, ja silloin on tarjolla Marja-Liisan maistuvia pullia! Loppu kesän kahvitarjoilusta vastaa VirHe. Kinahmon kesäteatterissa puhaltavat tänä kesänä muutosten tuulet. Esikoisohjauksensa Tuhannen riemun rysä, ohjaa Päivi Voutilainen http://koti.mbnet.fi/lehima/harjoitukset/ ja mukaan on tänä kesänä saatu niin uusia kuin vanhoja tuttujakin esiintyjiä. Toivomme Kinahmon kesäteatterille täysiä katsomoita ja aurinkoisia esityspäiviä!

22.6.-28.7. Marttojen näyttely: Entisajan emännän elämää. Kokoamme vanhalle puukoululle taitoavaimen suorittamiseen liittyen näyttelyn, joka on avoinna Kinahmon  kesäteatterin esitysten ajan, ennen esitystä ja väliajalla. Hakusessa on vielä paaaaaaaljon esineistöä. Joten jos satut omistamaan esim. kehtoa, rautapatoja, kattiloita, jauhosiivilää, essuja, pottaa, pottatuolia, vannaa, silitysrautaa, kerihtimiä, pyykkisoikkoa ja separaattoria 1930-40 -luvuilta, ja olisit valmis lainaamaan niitä kesäksi, niin ilmoitathan vaikka Päiville sunnuntaihin mennessä. Maanantaina 17.6. saavumme jälleen koululle kasaamaan näyttelyä ja sopimaan valvonta vuoroista. Näyttelyn yhteydessä on myynnissä myös Kinahmolaisia käsitöitä.

3.7. Pohjois-Karjalan marttojen toiminnanohjaaja Ilona Tossavainen juhlii eläkkeelle pääsyään, ja meidänkin martoistamme muutamat edustavat meitä tässä tilaisuudessa. Toivomme Ilonalle jo tätäkin kautta oikein antoisia ja mukavia eläkepäiviä ja kiitämme saamastamme tuesta ja opastuksesta!

9.7. Kesäretki Maarianvaaran kesäteatterin esitykseen Kun lesket lempivät Outokumpuun. Esitys klo 19.00 ja ilmoittautumiset Eijalle! http://www.maarianvaaranteatteri.net/

18.7. Piirakkapaja kutsuu, ja jos on vapaaehtoisia mukaan lähtijöitä, niin yksi reipas martta tarvittaisiin vielä!

26.7. Martan päivää juhlitaan Lavalammen majalla nyyttäreiden voimin klo 18 alkaen. Ennakkotiedoista poiketen, Riikka ei valitettavasti pääse näillä näkymin tuomaan paikalle kasvo- ja jalkahoitoja.

ja kuulkaa, niin oli jo martat tehokkaita ja varata päräytimme pikkujoulupäivän.
7.12. Musikaali Katri Helenasta Joensuun kaupugin teatterilla, sinne mukaan!

Toivottavasti olin merkinnyt kaikki päivämäärät oikein, kertokaa jos on joku väärin!

Terveisin, Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti